Investisseurs immobilier

Investeerders

Maisons Baijot en de vastgoedsector

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed do :

Lotissement investissement
Station service investissement
Immeuble investissement

Ook immobiliën behoren tot het vakmanschap van Maisons Baijot gezien deze zeer verwant is aan de bouwindustrie. In 1977, stort Joseph Baijot zich in de onroerend-goedsector met de verkoop van enkele bouwgronden. Gezien het succes besluit hij daar huizen op te bouwen : hij neemt de eerste metselaars in dienst waarvan sommigen nog steeds in het bedrijf werken. Zo zijn onze activiteiten in de bouwindustrie en de immobiliën begonnen.

Het komt vandaag regelmatig voor dat de verantwoordelijken van Maisons Baijot bouwgronden of verkavelingen, huizen met bouwgronden, huizen... kopen. De huidige eisen inzake ruimtelijke ordening en stedebouwkunde worden zo ingewikkeld dat het verkavelen van een terrein tot meerdere bouwgronden een ware lijdensweg is geworden. Dit eist beroepskennis, dewelke Maisons Baijot perfect beheerst. Zulke projecten vereisen ook geduld, financiële stabiliteit,...

Ons bedrijf reageert op een steeeds groter wordende vraag bij de kandidaat-bouwers naar sleutel-op-de-deur projecten van A tot Z, met inbegrip van het zoeken naar een terrein. Op die manier hebben de Maisons Baijot een afdeling ontwikkeld die zich uitsluitend bezig houdt met het zoeken naar terreinen, de studie en de ontwikkeling van verkavelingen, promotie van onroerend goed (bouwen van huizen om “af” te worden verkocht), maar ook opbrengstprojecten evenals eengezinswoningen of aanpalende woningen met als doel deze te verhuren, appartementsgebouwen, commerciële buurtprojecten, ...

Teleurgesteld door onzekere beursprestaties, richten veel investeerders zich nu naar de vastgoedsector die een steeds zekerder waarde blijkt te zijn.Het bouwen van een nieuwe woning om deze te vehuren is des te meer altijd een oplossing die een aantrekkelijk rendement biedt. In bepaalde gevallen, kan het verkopen van de gebouwde woning na enkel jaren een verhoogd rendement bieden. Aarzel dus niet om ons over uw investeringprojecten te spreken, we hebben altijd een oplossing, aangepast aan uw situatie.

Overigens bevat de onroerend goedportefeuille van Maisons Baijot ongeveer 350 permanent beschikbare bouwgronden. U hebt het begrepen, als u bouwgronden te koop hebt of als u een bouwgrond zoekt om er uw vastgoedproject op te verwezenlijken, Maisons Baijot heeft voor u de gepaste oplossing.

© 2015 Maisons Baijot