Seconde résidence

Weekendhuizen in Ardennen

De Belgische Ardennen

Rust en stilte tijdens een weekend... Elk weekend... Andere omgeving en rust op één uur van Brussel.

De ideale plaats om er uw tweede huis te bouwen of om er uw pensioentijd door te brengen.
De Ardennen, een hoop activiteiten te doen en plaatsen te ontdekken

Renoveren of bouwen, de vraag werd gesteld op het ogenblik onze droom te concretiseren : ons weekendhuis in de Ardennen. Als het waar is dat oude huizen een bijzondere bekoring hebben, het is ook vaak synoniem van belangrijke werken, (slechte) verrassingen, zorgen, problemen, stress,... en zonder waarborg. Het gaat over een echte avontuur.Welnu is de bedoeling van uw tweede huis u stilte te brengen.

Mur de maison dans les Ardennes
Champs dans les Ardennes
Pré
Terrasse d'une seconde résidence

Kies dan toch het bouwen van een nieuw huis met Maisons Baijot, zoals tientalen voor u sinds 1985. Zo zult u de verzekering hebben het huis dat u wenst te krijgen, zonder enige zorgen; een huis met een taditionele afwerking door de vakgroepen van Maisons Baijot gemaakt.

U geniet dan dus van hun handigheid en hun ervaring in het bouwen in de Ardennen. Ardeense onderneming, is Maisons Baijot ter plaatse om u de mooiste bouwgronden voor te stellen in de meest gevraagde streken als het Semois- of het Lessedal, de boomgroep van « la Croix-Scaille », Sint-Hubert,... Kies dan het bouwen van uw tweede huis met Maisons Baijot en geniet dan volledig van de Ardeense bekoringen.

Vue aérienne des Ardennes
Terrasse de maison Maison sous la neige

De Ardennen, wonderlijk gastland : rust, sport, toerisme; cultuur, ontspanning, gastronomie...

Lucarne murale
Gite
Bac de fleurs murale
Maison entourée d'un pré

© 2015 Maisons Baijot